Dentalni turizam

Ako živite u zemlji gde su stomatološke usluge preskupe, pozivamo Vas da spojite lepo i korisno, provedete zanimljiv odmor u Beogradu i po povoljnim cenama dobijete potreban stomatološki tretman.
Zaposleni u ordinaciji Belville Dental Care se konstantno usavršavaju i prate svetske trendove, i svojom stručnošću ni malo ne zaostaju za stomatolozima sa zapada.
Ukoliko planirate dolazak u Beograd, kontaktirajte nas putem e-mail-a ili telefonom i upoznajte sa svojim problemom i potrebama. Možete nam poslati OPT snimak obe vilice i naš tim lekara će analizirati snimak i predložiti Vam plan lečenja:

  • opis intervencija
  • vremensko trajanje
  • broj potrebnih dolazaka
  • cenu
Možemo Vam pomoći pri organizovanju Vašeg boravka u Beogradu (hotel, hostel, privatni apartman), a takodje i organizovati doček na aerodromu ili stanici. Sigurno ćete imati slobodnog vremena pre i posle tretmana, koje možetete iskoristiti uživajući u bogatoj turističkoj ponudi Srbije.
Ekonomska situacija u našoj zemlji diktira i cene u zdravstvu, tako da su stomatološke usluge u Srbiji i do 70% niže u odnosu na zemlje Evropske Unije. Za strane državljane i osobe koje borave u inostranstvu izdajemo fakture za potrebe refundiranja troškova lečenja na osnovu zdravstvenog osiguranja.